Krajinovedné podnety vo výučbe gramatiky nemeckého jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Kucharová, Jana, 1981-
Gramatika a jej úloha v procese výučby cudzieho jazyka. Význam poznatkov z krajinovedy pri osvojovaní cudzieho jazyka. Osvojovanie a opakovanie gramatiky nemeckého jazyka pomocou práce s krajinovedne zameranými textami.