Validity of During-Term E-Assessment - Mišút, Martin, 1962-
Výsledky výskumnej štúdie o platnosti e-hodnotenia študentov v úvodnom kurze matematiky v 1. ročníku na Materiálovotechnologickej fakulte Slovenskej technickej univerzity v akademickom roku 2014/2015.