Jaké může mýt hackerský útok následky a jak se chránit - Chytrý, Filip
Kybernetické hrozby už nespočívajú len v napadnutí počítača - hackeri stále častejšie útočia na telefóny, inteligentné hodinky, kávovary, kamery a iné zariadenia internetu vecí, či na osobné a firemné dáta. Ktoré sú najčastejšie hrozby pre firmy a jednotlivcov. Päť zásad bezpečného internetu.