Úskalí evropské regulace na příkladu IDD - Kunertová, Tereza
Smernica Európskeho parlamentu a Rady o distribúcii poistení (známa ako IDD) zo dňa 20.1.2016. Transpozícia smernice do národného práva jednotlivých štátov. Lamfalussyho štruktúra. Úskalia Lamfalussyho štruktúry. Odlišná forma európskych predpisov rôznych úrovní. Neskorá implementácia IDD a jej dôsledky. Limity eurokonformného výkladu.