Vliv osobnosti manažéra na politiku managementu lidských zdrojů - Dědina, Jiří
Charakteristiky osobností manažérov, ktoré v poslednom období v mnohých prípadoch negatívne ovplyvňujú politiku riadenia ľudských zdrojov v podniku, a tým oproti iným manažérom nezvyšujú výkonnosť svojích zamestnancov.