Vyvážený leadership - nový model rozvoje manažerů pro éru digitalizace - Pavlica, Karel
Proces digitalizácie predstavuje jednu z hlavných charakteristík súčasnej doby, ktorá povedie k mnohým podstatným zmenám v celej spoločnosti a ich inštitúciách a organizáciach. Potreba vymedzenia a rozvíjania nového modelu leadershipu a implementácia nového typu organizačnej kultúry. Aplikácia teórie vyváženého leadershipu.