Služby zamestnanosti po novele zákona - Matulková, Mariana
Novelizácia zákona o službách zamestnanosti s cieľom zlepšenia podmienok zamestnávania a celkovej zamestnanosti občanov SR s účinnosťou od 1. mája 2018. Hlavné ciele zmeneného predpisu. Vstup nových dodávateľov alebo poskytovateľov na trh po novele zákona. Uľahčenie prístupu na trh práce. Služby zamestnanosti všeobecne. Pôsobnosť ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny. Zamestnávanie štátnych príslušníkov tretej krajiny s miestom výkonu práce na území SR. Príspevok na dochádzku za prácou. Príspevok na presťahovanie za prácou.