Odhad nákladů vlastního kapitálu jako východiska pro stanovení hodnoty podniku - Chvojan, Petr
Odhad nákladov vlastného kapitálu, ktorý je použitý na výpočet priemerných nákladov kapitálu. Zameranie sa na ovplyvnenie výpočtu v prípade správne, či nesprávne zvolených vstupných parametrov, či pri stanovení nákladov vlastného kapitálu komplexnou stavebnicovou metódou.