Examination of Factors Affecting the Implementation of Organizational Changes - Dobrovič, Ján
Objasnenie základných aspektov pri zmene manažmentu. Preverenie existencie štatisticky dôležitého vzťahu medzi vybranými faktormi a úspechom organizačných zmien v slovenských spoločnostiach. Analýza premenných, ktoré ovplyvňujú výsledky uskutočnených zmien. K prevereniu štatistických zmien bol použitý Spearmanov korelačný koeficient.