Towards Competitive Regional Development Through Clusters: Approaches to Their Performance Evaluation - Tvaronavočiené, Manuela
Hodnotenie klastrovej výkonnosti pomocou multi-kriteriálnej SAW metódy. Analýza siedmych klastrov z Litvy a Lotyšska. Vysledky získané na základe danej metódy dôležité pre následnú kvantitatívnu analýzu. Výsledky ukazujú na dôležitosť procesov v hodnotení klastrov, udržujú vysokú pozíciu klastrov, zatiaľ čo klastre, ktoré boli vynechané z procesov, vykazujú horšiu výkonnosť.