Češi a reklama - Vysekalová, Jitka
Výskum postoja českej verejnosti k reklame. Presýtenosť reklamou v jednotlivých médiách. Reklama na mieste predaja. Informácie z reklamy ako zdroj pre nákupné rozhodovanie. Vývoj nákupu na základe reklamy. Vnímanie spoločenskej úlohy reklamy. Informovanie obyvateľov mesta/obce prostredníctvom reklamy.