Česká máma a jak s ní komunikovat - Harmon, Lenka
Krátky historický pohľad na ženu a spoločnosť. Typológia ženy súčasnosti podľa jej životných postojov a hodnôt. Ako vyzerá všedný deň českých matiek. Ako osloviť české mamičky. Činnosti mamičiek na internete.