Zákon o zdravotnom poistení od 1.1.2018 - Danajovičová, Katarína
Zmeny zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení účinné od 1. januára 2018, ktoré priniesli novely č. 41/2017 Z. z. a č. 351/2017 Z. z.