Osobitná úprava uplatňovania dane pre cestovné kancelárie a cestovné agentúry - zmeny s účinnosťou od 1. januára 2018 - Kováčik, Michal, 1983-
Komentár k novele zákona o DPH od 1. januára 2018 k osobitnej úprave uplatňovania dane pre cestovné kancelárie a cestovné agentúry podľa paragrafu 65 zákona o DPH.