We Are European Citizens, Are We Not? Keys to a Real Citizenship - Dufoulon, Serge
Opätovný pohľad na Európu z hľadiska jej histórie, spoločného kultúrneho dedičstva a spôsoby zachádzania s ním. Na základe toho objavovanie ďalších ciest zjednotenia, ktoré európske elity zjavne opustili a týmto spôsobom nachádzanie kľúča k efektívnemu občianstvu.