Implementation of Business Intelligence Tools in Companies - Dugas, Jaroslav, 1967-
Výsledky výskumu implementácie a použitia Business intelligence v slovenských spoločnostiach. Kľúčové faktory pre manažment implementácie nástrojov BI.