Financovanie výskumu a vývoja z pohľadu nositeľov inovácií: prípadová štúdia krajín Vyšehradskej skupiny - Pisár, Peter
Vývoj inovačnej teórie. Inovácie a ich financovanie. Analýza rozsahu investícií kľúčových nositeľov inovácií do výskumu a vývoja v krajinách V4.