Spotreba vo vnútornom cestovnom ruchu na Slovensku - Gúčik, Marián
Vymedzenie pojmu spotreba v cestovnom ruchu. Meranie spotreby v cestovnom ruchu. Analýza zdrojov údajov o spotrebe v cestovnom ruchu so zreteľom na vyjadrenie vnútornej spotreby na Slovensku.