Water and Migration Crises – Atmospheric Water Generators and Vortex Engines As Potential Solution - Pachmann, Ales
Poukázanie na dôležitosť vodných zdrojov v súčasnom manažmente ľudských zdrojov. Potrebný výskum atmosferických vodných generátorov a technológií, ktoré sa dokážu prispôsobovať klimatickým zmenám ako qanatové systémy a tiež výskum atmosferických vortexových motorov.