Balení řídí speciální informační systémy - Toman, Pavel
Význam efektívnosti balenia. Vplyv faktorov na správny obal. Softvérové riešenia pre komplexný systém balenia. Návrh obalu začína pri tovare. Obaly pre Priemysel 4.0. Plne automatizované balenie.