Jozef Orgonáš: Franchising ako moderná, ale osvedčená forma má v krajinách V4 perspektívu - Šétaffy, Jozef
Hodnotenie situácie franšízingu v krajinách V4. Perspektíva rozvoja franšízingu v krajinách V4. Oneskorený rozvoj franšízingu na Slovensku v porovnaní s krajinami V4. Aktivita Slovenskej franšízingovej asociácie.