Metodické aspekty modelovania a simulácie robotizovaných pracovísk - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Výsledky výskumu z oblasti automatizácie a počítačovej podpory projektovania robotizovaných systémov. Nový metodický postup pre modelovanie robotizovaných pracovísk pozostávajúci z desiatich krokov začlenených do štyroch fáz logistického postupu tvorby a implementácie robotizovaného pracoviska.