Priemysel za koncom dialnice - Miháliková, Veronika
Jednou z najväčších bariér rozvoja dvojice východoslovenských krajov, ktoré sú podľa ekonomických ukazovateľov spolu s juhom stredného Slovenska stále najmenej rozvinutou časťou krajiny, je jediná veta. Hovorí o tom, že kde končí dialnica, končí sa aj priemysel. Ide o prežitý názor z čias, keď hlavnú časť investorov v priemysle tvorili Just-in-Time a Just-in Sequence dodávatelia automobiliek. Tí vozia pre tunajšie závody automobiliek komponenty a moduly v takom tesnom ržime, že ich musia kompletizovať v okruhu nanajvýš pár desiatok kilometrov.