Socio-Economic Development, Income Inequality and Redistribution - Halásková, Renáta
Problematika redistribúcie príjmov, ktorá je definovaná v rámci neoklasickej ekonomiky prosperity. Zameriava sa pritom na vzťahy vo vybratých oblastiach sociálnej politiky (náklady a sociálna ochrana) a socio-ekonomického rozvoja (index ľudského rozvoja a Gini koeficient).