Přehled světových trhů s peletami - Stupavský, Vladimír
Vývoj svetovej produkcie drevených peliet v rokoch 2013-2016. Prehľad svetovej produkcie peliet v rokoch 2000-2016. Vývoj spotreby drevených peliet na kontinentoch v rokoch 2013-2016. Európa, predovšetkým EU28, ako najväčší producent a spotrebiteľ peliet.