Impact of Selected Factors on Job Satisfaction - Botek, Marek
Východiskom pre článok je predpoklad, že dôležitou súčasťou angažovanosti zamestnancov je spokojnosť s prácou. Cieľom bolo vytvorenie modelu, ktorý opisuje spokojnosť s prácou. Na získanie nezávislých premenných, ktoré majú vplyv na spokojnosť s prácou, bol uskutočnený výskum s následnou regresnou analýzou.