Finanční účetnictví ČR v kontextu mezinárodní harmonizace - Blechová, Beáta
Harmonizácia účtovníctva v Európskej únii. Zásadné smernice a najvýznamnejšie dokumenty EÚ. Transpozícia sekundárneho práva EÚ do účtovnej legislatívy Českej republiky.