Corporate Reputation in the Automotive Industry - Kozáková, Mária, 1991-
Hodnotenie a porovnanie reputácie spoločností v automobilovom priemysle. Faktory, ktoré ovplyvňujú reputáciu spoločnosti. Faktory, ktoré ovplyvňuje reputácia spoločnosti. Slovensko, EÚ, Severná Amerika, Stedný východ a Afrika. Reptrak model.