Genderové rozdíly ve vnímání kvality venkovské destinace cestovního ruchu - Peruthová, Astrida
Pojem vidiecky cestovný ruch. Agroturistika, hipoturisika a ekoturistika. Hodnotenie faktorov kvality z pohľadu návštevníkov. Význam faktorov z pohľadu jednotlivých pohlaví.