Methodological and Theoretical Approaches to Effective Tax Collection in Terms of Tax Cost - Zubaľová, Alena, 1959-
Pohľad na účinnosť výberu daní z rôznych aspektov. Odstránenie nákladov na zdanenie, a to ako priamych, tak aj nepriamych nákladov.