<An> Empirical Test on Linkage Between Foreign Exchange Market and Stock Market: Evidence from Hungary, Czech Republic, Poland and Romania - Hung, Thai
Preverovanie príčinných vzťahov medzi cenami na burze a výmennými sadzbami v Maďarsku, Česku, Poľsku a Maďarsku prostredníctvom Grangerovho kauzálneho testu a Vektorovej autoregresnej techniky mesačnej návratnosti cenných papierov a zahraničnej výmennej sadzby za obdobie od 31.10. 2008 do 18.9. 2017.