Využitie metód Value at Risk v bankovom a podnikovom sektore na Slovensku - Šorf, Martin
Value at Risk v podmienkach bankovej sféry Slovenskej republiky. Rôzne vstupy pre výpočet Value at Risk. Nekompatibilita Value at Risk s korporátnym rizikovým manažmentom.