Vkladové produkty bankových sektorov vybraných krajín EÚ po finančnej kríze - Schwarzová, Mária
Pôsobenie vplyvu priaznivého vývoja HDP na cudzie zdroje bankového sektora Slovenskej republiky v porovnaní s Českou republikou vo forme vkladových produktov a na ich vývoj a štruktúru v súvislosti s priaznivým vývojom ekonomiky krajiny. Vyhodnotenie pôsobenia vývoja HDP na vkladové produkty bánk. Podstatnú položku vkladových produktov tvoria voľné finančné prostriedky na bežných účtoch a finančné prostriedky na termínovaných vkladoch a úsporných vkladoch podnikateľských subjektov a obyvateľstva. Súčasťou vkladových produktov sú aj vkladové certifikáty vydávané bankami. Pohľad na časové obdobie v období po finančnej kríze do súčasnosti.