Review of Ethical Leadership and Other Ethics Related Leadership Theories - Ahmad, Israr
Riadenie bez etiky a integrity môže byť škodlivé pre obe strany - pre podniky aj pre spoločnosť. Škandály na vysokých postoch a zapojenie vedenia do neetických aktivít vyvolalo pozornosť a nutnosť zaoberania sa otázkou etiky vo vodcovstve. Štúdia prináša celkový pohľad na etiku vo vedení a jej podobnosť, či odlišnosti s inými typmi vodcovstva.