<The> Empathic Leader - Boda, Tímea
Empatický líder je schopný uplatňovať kompetencie svojich podriadených, akceptuje ich osobné ciele a používa ich ako nástroje pri rozvoji organizácie. Empatický líder dokáže prijať úspech zamestnancov v organizácii ako aj svoj úspech a to prináša motivovaných a lojálnych zamestnancov.