Dual Relationships Between Transformational Leadership Perceptions and Organizational Commitment: A Preliminary Research - Ayranci, Evren
Charakteristické črty top manažéra očami zamestnancov a do akej miery vnímajú zamestnanci svojho nadriadeného ako transformačného lídra. Vzťah medzi zaviazanosťou zamestnancov k organizácii a transformačným vodcovstvom. Výsledky potvrdzujú dané očakávania: je tu pozitívne a mierne vzájomné prepojenie.