<The> Right to Asylum and the Principle of Non-Refoulement Under the European Convention on Human Rights - Ristik, Jelena
Aplikovateľnosť európskej konvencie ľudských práv (ECHR) na azylové prípady, obzvlášť vývoj v danej problematike a zaobchádzanie s príncípom "non-refoulement" - nevyhostenia ako formou komplementárnej ochrany, pre tých ktorí hľadajú azyl.