GDPR si vyžaduje zmenu myslenia - Wölocz, Rastislav
Osobné údaje firiem. Európske nariadenie o ochrane osobných údajov (GDPR). Technické a organizačné opatrenia. Zmena myslenia v rozhovore s Rastislavom Wöltczom.