Nakladanie s odpadmi podlieha viacerým novinkám - Krasnec, Peter
Novela zákona o odpadoch. Zmeny v roku 2018: nové definície odpadov, preukazovanie odbornej spôsobilosti na nakladanie s nebezpečným odpadom, registrácia dopravcov, atď.