<The> Theory and Economics of Mars and Moon Colonization: Steps and Policy Advocacy - Dastagiri, M. B.
Poukázanie na teóriu, ekonomiku, kroky a možnosti kolonizácie najmä Marsu a Mesiaca a ostatných planét vo všeobecnosti. Meta-analýza teórie a novej ekonomiky, ktorá premosťuje ekonomické možnosti a interplanetárnu vesmírnu kolonizáciu, ktorá je imperatívom pre mimozemský život a prosperitu.