Competitiveness of Germany on National Economy Level - Seresová, Katarína, 1967-
Správa o globálnej konkurencieschopnosti. Index globálnej konkurencieschopnosti 10 najvyspelejších krajín. Štrukturálne nedostatky. Index konkurencieschopnosti v Nemecku.