<The> Slovak Republic as Part of the Silk Road Project - Džubáková, Martina
Zapojenie Slovenskej republiky do projektu Hodvábna cesta. Predpoklady budúceho rozvoja spolupráce. Celková kapacita aktívnych dopravných terminálov v Slovenskej republike.