Možnosti modelovania koaličných vzťahov v teórii hier - Goga, Marián
Metodologické problémy modelovania situácii v teórii hier, ktoré obsahujú neantagonistický konflikt. Aplikácia Shapleyho hodnoty a metódy C-jadra pri riešení konfliktných situácií v rámci kooperatívnych hier v oblasti telekomunikačných firiem na Slovensku.