Hodnotenie vývoja ceny bývania pomocou kompozitného indexu - Cár, Mikuláš
Priemerný rast cien bývania k celkovému stavu výkonnosti ekonomiky a príjmovými požnosťami obyvateľstva. Možné prístupy ku konštrukcii kompozitného indexu. Výhody kompozitného indexu.