Market and Company Dimension in the Internet Age - Passaro, Pierluigi
Detailná štúdia dvoch fenoménov: trhu a dimenzie spoločnosti vrátane veľkého sveta internetu. Kombinácia daných funkcií s vybraným externým prostredím prináša nové a neustále sa meniace variácie, ktoré sa musia navzájom reflektovať a byť v harmónii.