<The> Impact of Export and Foreign Direct Investments on Macedonian GDP Growth - Empirical Analysis - Shaqiri, Jeton
Vývoj macedónskej ekonomiky vo všeobecnosti. Vývoj rastu HDP, komponenty a hlavné faktory, ktoré ovplyvňujú jeho rast, techniky a prístupy hodnotenia ekonomického systému. Analýza úlohy exportu a priamych zahraničných investícií v raste HDP.