Význam správy daní v boji proti daňovým únikom - Orviská, Marta
Vybrané determinanty daňových únikov a tieňovej ekonomiky. Správa daní ako jeden z kľúčových faktorov daňových únikov. Počet organizačných zložiek správy daní v krajinách OECD. Vybrané ukazovatele týkajúce sa správy daní a daňových únikov v krajinách OECD. Správa daní ako vnímaný problém pre podnikanie v SR. Vnímanie tieňovej ekonomiky podnikmi v regiónoch SR.