Politologické poznámky k inštitútu referenda v podmienkach Slovenskej republiky - Horváth, Peter
Vymedzenie inštitútu referenda. Inštitút referenda v podmienkach Slovenskej republiky. Výsledky referend o vstupe do Európskej únie konaných v kandidátskych krajinách.