Prieniky verejnej politiky a verejnej správy - Adamcová, Mária
Verejná politika a verejná správa ako realizácia verejného záujmu. Aktéri a verejná politika a verejná správa. Štrukturalizácia verejných politík ako priestor prieniku s verejnou správou.