Correlates of Multidimensional Indicator of Quality of Life – Fractional Outcome Model Approach - Dudek, Hana
Indikátory kvality života by mali byť merané prostredníctvom multidimenziálneho rámca. V štúdii sú použité dáta z prieskumu "sociálnej diagnózy". Prieskum zahŕňa súbor 16 otázok týkajúcich sa hodnotenia spokojnosti s určitými aspektami života. Využitie čiaskových výsledkových modelov.